Over DeltaVu

Home  >>  Over DeltaVu

DeltaVu: visie voor verandering

DeltaVu [dɛltə vjœ] Consulting is het merk waaronder Mark Hoogewerf actief is als inspirator en uitdager op het gebied van marketing, communicatie en management. Drijfveer is zijn geloof in het legendarisch maken van zijn klanten, zodat zij invloed hebben op de geschiedenis van de toekomst. Op creatieve, integere en pragmatische wijze helpt DeltaVu kleine en grote organisaties met het creëren van richting, reputatie, relaties en resultaat.

Mark Hoogewerf is hybride werknemer/ondernemer. Hij gelooft dat deze werkvorm steeds populairder zal worden in de dynamische maatschappij met flexibiliserende arbeidsmarkt. De betrokken partijen profiteren meervoudig: van rol en perspectief wisselen genereert immers ervaringen en inspiratie. Hoogewerf is werkzaam als internationaal communicatiemanager bij Océ, onderdeel van de Canon Groep, en is tevens deeltijd-ZZP’er. Hij heeft zo’n 20 jaar werkervaring in commercie, marketing, leidinggeven en projectmanagement, in diverse branches.

 

Werkwijze

Het begint met een kennismakingsgesprek (uiteraard kosteloos). Samen bepalen we het vervolg. De uitgangspunten worden vastgelegd in een aanpak inclusief offerte. Daarna gaat de samenwerking lopen. Tijdens het oplossingstraject betrekken we de beslissers, beïnvloeders en gebruikers. En dagen we op respectvolle wijze bestaande meningen, veronderstellingen en percepties uit. Inleven in de materie is vanzelfsprekend, maar graag zoeken we andere invalshoeken, verdraaien het perspectief. Lees hier meer over het DeltaVu dienstenpakket.

DeltaVu werkt op uur- en projectbasis (en staat open voor alternatieve beloningsmodellen). Tijdens het uitvoeren van de afgesproken werkzaamheden zal DeltaVu voorzien in periodieke terugkoppeling over de inhoud, aanpak en kosten. Eventueel meerwerk of benodigde materialen anders dan gebruikelijk worden tijdig aangegeven. Aanvullende of nieuwe verzoeken worden besproken en geoffreerd, zodat het moment waarop “de meter gaat tikken” duidelijk is en financiële verrassingen worden voorkomen. DeltaVu staat altijd open voor feedback en evaluatie, of het nu de propositie, het proces, de werkwijze, de dienstverlening of het eindresultaat betreft.

Jarenlange veldervaring en continue ontwikkeling van kennis en kennissen waarborgen de kwaliteit van DeltaVu’s oplossingen. Verder maken we gebruik van beproefde methoden, zoals:

 

Bedrijfsgegevens

Bedrijfsnaam: DeltaVu Consulting
Contactpersoon: Mark Hoogewerf
Telefoon: +31 6 51 88 93 25
Email: Mark.Hoogewerf@deltavu.com (of gebruik het contactformulier)
Adres: Deltasingel 18, 5751 SM Deurne
KvK: 17173663
BTW/VAT: 1600.87.879.B02
Bank: NL14 RABO 0107 2268 04