• HR-advies & Recruitment

Match tussen mens, werk en merk

Partner in HR en strategie

De juiste mensen op de juiste plek: cliché maar keiharde waarheid. Mensen brengen visie en strategie tot leven. Mensen scheppen samen resultaten. En mensen die zich goed voelen werken beter. Dat geldt voor iedere professional, of u nu leidinggevende bent, ondernemer, HR-manager, teamleider of gespecialiseerd medewerker.

“Culture eats strategy for breakfast”, zo verwoordde de legendarische managementdenker Peter Drucker het ooit. Hij had helemaal gelijk. Mensen maken het verschil, positief maar ook negatief. Een gezonde organisatiecultuur kent vertrouwen, veiligheid, vitaliteit. En een gezonde cultuur is van álle mensen; medewerkers én managers.

Hulp bij het bemensen van uw bedrijfsprocessen

Het is de kunst van goed leiderschap om het “trilemma” – de driehoek van strategie, structuur en cultuur – intact en in balans te houden in het krachtenveld van de binnenwereld en de buitenwereld.

En of de afdeling nu Personeelszaken, Human Resources Management, P&O of anders heet, de verantwoordelijkheid van de HR-functie is veel meer menselijk dan administratief. Het faciliteren en ontwikkelen van die gezonde cultuur, het goed werkgeverschap. Het beheren van de complete medewerkersreis – de employee journey – van rekrutering tot ontwikkeling tot transitie.

Ja, zult u zeggen, maar dat is niet zo makkelijk. Daarom denken en werken we graag met u mee.

We helpen u met de optimale match tussen mens, werk en merk. Zo adviseren en begeleiden we bij arbeidsvraagstukken op strategisch, tactisch en operationeel vlak. Van leiderschapscoaching tot individuele loopbaanontwikkeling tot ontzorging van de HR-afdeling.

En als er ondersteuning nodig is bij visie, strategie, marketing of communicatie, dan heeft DeltaVu ook dat in huis. Lekker synergetisch!

Kennis, kennissen en intuïtie

Core business is serieuze business. Dus het is in uw belang om zaken te doen met een vakvolwassen organisatiekundige of recruiter.

Een attent iemand die u en uw organisatie begrijpt. Met empathie voor werkgever en werknemer, de mindset van een ondernemer, en gevoel voor balans tussen actie en strategie. Geen loze beloftes maar doordachtheid, openheid en slagvaardigheid.

Wij zijn eerlijk over onze oplossingen, over onze kandidaten, over onze prijzen, over onze samenwerking. Duurzame relaties met opdrachtgevers en kandidaten, gebouwd op vertrouwen en wederzijds voordeel.

Werving & selectie

Bent u als werkgever op zoek naar de beste teamleden? Of als professional op zoek naar hét bedrijf voor een volgende loopbaanstap?

DeltaVu Recruitment helpt organisaties bij het vinden, binnenhalen en ontwikkelen van legendarisch talent.

We streven naar een precies-pas tussen de persoon, de functie en de context. Iemands karakter, harde en zachte competenties, dromen en ambities. De positie met taken en verantwoordelijkheden, beloning en aanvullende arbeidsvoorwaarden. De visie, strategie, cultuur en structuur van de organisatie.

We brengen alleen die kandidaten en die bedrijven bijeen waarbij de kans op een langdurige klik groot is. Wellicht bent u nu vacaturehouder en zoekt u straks een nieuwe uitdaging. Of wordt u nu bemiddeld voor die mooie baan en zoekt u straks versterking van uw team, of raad en daad op strategisch vlak.

Recruitment met focus

Wij richten ons met name op:

  • Technische professionals: bijvoorbeeld een engineer, machine operator, servicemonteur, onderhoudstechnicus, besturingstechnicus of automotive specialist
  • Leidinggevenden: zoals executive, manager, teamleider of projectleider
  • Marketing- en communicatieprofessionals: bijvoorbeeld een marketing, communicatie, brand, content of social media manager

Legendarisch talent?

Tijd voor een ontmoeting!

3 + 0 = ?